Advies- en Administratiekantoor Fluit v.o.f.

Inkomstenbelasting particulieren

Wij bieden u als particulier een breed pakket van diensten aan tegen zeer scherpe tarieven. En als extra service komen wij binnen een straal van 10 km. van ons kantoor in Heesch kosteloos bij u aan huis. Iets wat onze ruime klantenkring al jarenlang weet te waarderen.

Belastingaangiften en bezwaarschriften
Jaarlijks verandert er veel in de belastingwetgeving. Elk jaar zorgen nieuwe regels er voor dat mensen het spoor bijster raken bij het invullen van hun aangiftebiljet en daardoor vaak belastingvoordelen laten liggen. Vooral ouderen en studenten betalen daardoor onnodig veel belasting. Juist wanneer u geen belastingaangiftebiljet meer ontvangt is het van belang dat u zich geheel kosteloos even door ons laat voorlichten over mogelijke belastingteruggaaf. Wij verzorgen zowel uw belastingaangiften als eventuele bezwaarschriften.

Aanvraag van zorg-, huur- en kinderopvangtoeslag
Wij verzorgen voor u graag deze aanvragen en nemen u alle vragen uit handen. Een telefonische opdracht is al voldoende voor een correcte aanvraag.

Aanvragen van verpleging en verzorging bij ziekte en invaliditeit, danwel aanpassingen in/aan uw woning
Mensen weten de weg niet, zijn te bescheiden om hulp te vragen of denken die zorg niet te kunnen betalen of daarvoor van alles en nog wat te moeten inleveren. Wij als belastingconsulent kennen de weg wel en weten dat zorg in veel gevallen geheel kosteloos is. Neem vrijblijvend contact met ons op, en hoor hoe snel wij het e.e.a voor u kunnen oplossen.

Aarzel niet! Laat u in een eerste, gratis gesprek voorlichten over onze mogelijkheden!