Advies- en Administratiekantoor Fluit v.o.f.

Loonadministratie

Advies en Administratiekantoor Fluit staat garant voor een deskundige en correcte verzorging van uw  complete loonadministratie / salarisadministratie inclusief:

loonstroken - betaal overzicht - aangifte loonbelasting - loonjournaalposten voor de boekhouding - jaaropgaven voor uw medewerkers - pensioenaangiften - vakantie en verzuim overzichten enz.

Wanneer u onverwacht voor een fiscaal probleem wordt gesteld – dringend wil weten wat een werknemer u gaat kosten – in het weekend een eerstedagsmelding moet doen, dan wilt u niet voor een gesloten kantoordeur staan. Daarom zijn wij bereikbaar wanneer u ons nodig heeft, ook in het weekend. Toch betaalt u bij ons slechts € 6,50 per loonstrook ongeacht de geldende CAO of het aantal verloningen.

Voor startende ondernemers verzorgen wij kosteloos de aanmelding van het bedrijf bij de belastingdienst. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook alle soorten rapportages, meldingen en niet te vergeten, een tijdige en correcte aangifte loonheffingen, zodat u niet geconfronteerd wordt met door de belastingdienst opgelegde boetes.

Salarismutaties e.d. kunt u eenvoudig aan ons melden per fax of e-mail.